header

Podstavki, stebri, paviljoni, svetilke

Betonski podstavki so namenjeni za skoraj vsak izdelek. Odlično se obnesejo kot stojalo za kip, cvetlične lonce, stebre, svetilke, dekorativne elemente ali pa zgolj kot mizica. Podstavkov je več vrst, od enostavnih do malo bolj "kičasih", imitacije stebrov (jonski, dorski, korintski). Velikosti pa so vse od 20cm do 70cm.

Stebri so kvelitetno narejeni in njihov izgled bo dodal vašemu domu bolj atraktiven videz. Nudimo vam različne vrste stebrov z različnimi glavami. Znotraj so votli, tako da niso pretežki in omogočajo naknadno vlivanje betona za gradnjo. Steber je lahko namenjen tudi zgolj kot samostoječ okrasni element.

Paviljon je večja konstrukcija, ki ima več namenov. V naši ponudbi imamo paviljon sestavljen iz omenjenih stebrov in različnih arkad. Dolžino si lahko po naročilu sami izberete.

V ponudbi imamo tudi več vrst svetilk ali lučk, ki vam lahko polepšajo vrt in ga naredijo unikatnega. Na voljo imamo nizke svetilke in pa tudi visoke luči.

V naši ponudbi imamo tudi več podstavkov, stebrov in svetilk na izbiro, ki niso prikazana na naši internetni strani. Zato je najbolje da nas kontaktirate, ali pa kar obiščete in bomo skupaj izbrali pravo rešitev za vašo okolico.

Kontakt

Viljem Bogataj s.p.

Petelinje 96

PIVKA 6257

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

+386 40 725 696
+386 5 757 20 46