header

O podjetju

hisa

Kdo smo:

Družinsko podjetje je leta 1964 ustanovil Gabrijel Bogataj, čigar oče se je že ukvarjal z izdelavo betonskih gradbenih elementov. Gabrijel Bogataj je najprej začel s produkcijo betonskih strešnikov, ki jih še vedno lahko najdemo na notranjskih strehah. Poleg betonskih kanalizacijskih cevi in raznih gradbenih elementov je nadaljeval z izdelavo betonskih oken, ki še vedno predstavljajo velik del proizvodnje. Na začetku devetdesetih let sta skupaj s sinom Viljemom, ki danes vodi podjetje, začela proizvajati tudi betonske ograje in slednjič dekorativne betonske izdelke. Podjetje ostaja majhno in v družinskih rokah - tudi Viljemov najstarejši sin že več let dela v podjetju - saj smo prepričani, da tako lahko zagotavljamo kvaliteto in kontiuniteto naše ponudbe.

 

Kako delamo:

kaj delamo

 

Medtem ko so dekorativni izdelki narejeni iz kakovostne mešanice belega cementa, so gradbeni elementi običajno iz sivega cementa in lokalnega peska. S posebnimi dodatki dosežemo potrebno trdnost in odpornost na vremenske vplive.
Izdelki so lahko patinirani (poseben premaz, s katerim dosežemo vtis starega) ali pa beli. Lahko so tudi lakirani, s čimer dobijo lesk kamna, kar je primerno predvsem za notranjo opremo. S pomočjo posebnih dodatkov in s spreminjanjem osnovnega materiale lahko dosežemo narazličnejše efekte in barve. Zaradi velike raznolikosti stilov in oblik izdelki pristajajo v najrazličnejša okolja, od rustikalnega do modernega, vsakemu pa podarijo dodatno svojevrstno eleganco.

Za koga delamo:

Vsak izdelek zahteva veliko časa, znanja in ročnega dela. Naše podjetje ostaja majhno in ohranja poudarek predvsem na kvaliteti. Naštejemo lahko celo vrsto reprezentativnih objektov pri nas in v tujini, kamor podjetje Cementni Izdelki Bogataj uspesno izvaža, predvsem na zahtevne trge kot so Italija, Nemčija in Francija. Sodelujemo z najrazličnejšimi večjimi in manjšimi podjetji ter seveda neposredno z vami, potrošniki.

Kontakt

Viljem Bogataj s.p.

Petelinje 96

PIVKA 6257

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

+386 40 725 696
+386 5 757 20 46