header

Kipi

Kip je skulptura, ki po navadi predstavlja neko določeno osebo ali žival. Primerni so tako za vrt kot tudi za notranjost hiše. Izbirate lahko med več kot stotimi različnimi kipi, kot so mitološki bogovi, znana dela slavnih kiparjev, izmišljeni liki, palčki in doprsni kipi, ki vam bodo polepšali okolico.

Ponujamo vam več različnih velikosti kipov in sicer od 40cm do okoli 150cm. Najbolje pa je, če kip nekoliko izstopa in je postavljen na podstavku. Na voljo imamo več vrst podstavkov, ki cementni izdelek oz. kip izpostavi.

Pri nastajanju kipa je veliko dela in naše podjetje vam nudi le najlepše in brezhibne končne izdelke. Narejeni so iz belega cementa (po želji tudi sivega) in kjer je potrebno, so ustrezno ojačani s kovino. Izdelek je pred prodajo še temeljito pregledan, kjer so tudi najmanjše napake popravljene. Po želji lahko kip tudi patiniramo, da doseže vtis starega ali pa polakiramo. Več o tem, kako so izdelki narejeni si lahko preberete na strani o podjetju.

V naši ponudbi imamo tudi več kipov na izbiro, ki niso prikazana na naši internetni strani. Zato je najbolje da nas kontaktirate, ali pa kar obiščete in bomo skupaj izbrali pravo rešitev za vašo okolico.

Kontakt

Viljem Bogataj s.p.

Petelinje 96

PIVKA 6257

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

+386 40 725 696
+386 5 757 20 46