header

Fontane

Vodne fontane so izjemno primerne za uporabo na vrtovih ali v večjih predprostorih hiš. Vodne fontane so betonski izdelki, kjer voda potuje, se premika in ustvarja prijeten šum vode. Poznamo zelo velike vodne fontane, kjer voda brizga tudi več metrov v zrak ali pa manjše, ki so primernejše za domače potrebe-fontane za vrt ali notranje prostore. Vodne fontane so lahko tudi večnadstropne, kar pomeni, da so osnovni lijaki povezani v celoto, po katerih se voda preliva. V naši ponudbi boste zagotovo našli takšne vodne fontane, ki bodo zadostile vašim željam, okusom in potrebam.

Ponujamo vam manjše fontane od 60 cm velikosti, pa vse do 230 cm. Ker jih je večina narejena iz večih kosov se jih lahko kombinira in tako si ustvarite unikatno fontano. Po vaši želji je lahko izdelek polakiran ali popatiniran. Zraven je že vgrajena pumpa, ki poganja vodo. S fontano lahko vaša okolica izgleda povsem drugače in tako boste imeli daleč najlepši vrt ali notranjost hiše.

V naši ponudbi imamo tudi več fontan na izbiro, ki niso prikazana na naši internetni strani. Zato je najbolje da nas kontaktirate, ali pa kar obiščete in bomo skupaj izbrali pravo rešitev za vašo okolico.

Kontakt

Viljem Bogataj s.p.

Petelinje 96

PIVKA 6257

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

+386 40 725 696
+386 5 757 20 46